Buurthuis Renan

Buurthuis Renan, dat zich in de Renanwijk bevindt, niet ver van hetCrossingstadion, is de uitvalsbasis van de plaatselijke sociale straatwerkers. Maar het Buurthuis stelt zijn lokalen, verdeeld over drie verdiepingen, ook tot uw beschikking.

Op de benedenverdieping is een zaal van 45 m² met aangrenzende grote keuken van 50 m² de ideale locatie voor culinaire workshops, gastentafels, etentjes met gerechten uit de wereldkeuken of alle DIY- of knutselactiviteiten waarvoor u de faciliteiten nodig hebt die u in een keuken aantreft (water, oven, droogplaats ...).  U kunt de zaal, uitgerust met stoelen of tafels, ook zonder de keuken gebruiken voor uw cursussen, opleidingen, workshops, vergaderingen enz.

Op de twee bovenverdiepingen zijn vier zalen ter beschikking voor uw activiteiten: twee van 25 m² en 35 m² en twee andere van 20 m² en 25 m².

Deze zalen, uitgerust met tafels, stoelen en schrijfborden, kunnen gemakkelijk ingericht worden als studie- en leerruimte of als ‘doeruimte’ voor uw artistieke workshops.

 

In de buurtruimtes kunnen geen doop-, verjaardags- of familiefeesten, ... worden georganiseerd. 

Ga naar de webpagina over de Buurtruimtes voor meer info

Wilt u een straatfeest organiseren? Dan zijn dit de te volgen stappen.

Zaalgebruik

Zaal Babylon: een zaal van 45 m² met aangrenzende grote keuken van 50 m² de ideale locatie voor culinaire workshops, gastentafels, etentjes met gerechten uit de wereldkeuken of alle DIY- of knutselactiviteiten waarvoor u de faciliteiten nodig hebt die u in een keuken aantreft (water, oven, droogplaats ...).  U kunt de zaal, uitgerust met stoelen of tafels, ook zonder de keuken gebruiken voor uw cursussen, opleidingen, workshops, vergaderingen enz.

 

Zaal Persepolis: zaal van 35 m² waar een bord, tafels en stoelen aanwezig zijn.

 

Zaal Troje: zaal van 25m² waar een bord, tafels en stoelen aanwezig zijn.

 

Zaal Pompeï: zaal van 25 m² waar een bord, tafels en stoelen aanwezig zijn.

 

Zaal Numance: zaal van 20 m² waar een bord, tafels en stoelen aanwezig zijn.

 

Aanvraag voor het gebruik van wijkruimtes >>>