Ruimte Van Dyck

De Ruimte Van Dyck, een vroegere kapel die tot buurtruimte werd omgetoverd, biedt verschillende zalen voor uiteenlopende gelegenheden. Ze bevindt zich tussen de Haachtsesteenweg en de Josaphatstraat, vlakbij het Rasquinetpark en u kunt er uw activiteiten organiseren.

Op de benedenverdieping vindt u een grote sportzaal van (180 m²), ideaal voor circus- en psychomotorische activiteiten. Circus- en psychomotorisch materiaal wordt ter beschikking gesteld via het Réseau Coordination Enfance. In de kelder bevindt zich een doucheruimte.

De eerste verdieping herbergt twee zalen van 30 m².  Ze zijn geschikt voor schoolbegeleiding, creatieve workshops, vergaderingen enz.

Er kunnen ook stages georganiseerd worden tijdens de schoolvakanties. Deze kunnen afwisselen met de sportactiviteiten en activiteiten die enige concentratie vereisen.

 

In de buurtruimtes kunnen geen doop-, verjaardags- of familiefeesten, ... worden georganiseerd. 

Ga naar de webpagina over de Buurtruimtes voor meer info

Wilt u een straatfeest organiseren? Dan zijn dit de te volgen stappen.

Salle de psychomotricité
Façade - espace Van Dyck
Zaalgebruik

Op de benedenverdieping: sportzaal van 180 m² met circustoestellen en psychomotorisch materiaal. Om van dat materiaal gebruik te maken, neemt u contact op met het Réseau Coordination Enfance.

 

Op de eerste verdieping: twee zalen van 30 m². De ene beschikt over een spiegel. De andere over tafels, stoelen en een wit schrijfbord.

 

Op de eerste verdieping bevindt zich ook eenkitchenette.

 

In de kelderverdieping is eendoucheruimte beschikbaar.

 

Aanvraag voor het gebruik van wijkruimtes >>>