Uw zomer in Schaarbeek

Ondanks de COVID-19-crisis en de maatregelen die ons sociale leven overhoop hebben gegooid, wil de gemeente de inwoners van Schaarbeek een mooie zomer en tal van zomeractiviteiten voorschotelen.

De activiteiten zijn kleinschaliger om het aantal mensen in onze straten en parken te beperken, maar toegankelijk en gevarieerd, voor iedereen en in heel Schaarbeek.

HET ACTIVITEITENPROGRAMMA

(bepaalde activiteiten of stages zijn al georganiseerd, andere worden momenteel georganiseerd. Het programma zal tijdens de zomer dan ook veranderen)

Dagelijkse activiteiten in de openbare ruimte

  • Albertpark
  • Gaucheretpark
  • Hamoirpark
  • Jeugdpark
  • Jeugdpark – Jeugdzomer 1030 (speelplein met talrijke gratis activiteiten, geen inschrijving nodig maar wel aanmelding ter plaatse ’s morgens.-  9u00 tot 12u00 (6 tot 12 jaar) – 13u00 tot 17u00 (12 tot 15 jaar). Elke dag, vanaf 01/07 tem 28/08. Max 200 kinderen per dag. (Deze activiteit gaat door in het Frans. U bent natuurlijk welkom.)

Stages

Wilt u nog iets meer weten qua uw keuze? De Dienst Buitenschoolse Opvang van Schaarbeek – SAES is ter uwe beschikking!

Zomerkriebels in het huis van de vrouw

Zomer in Josaphat

Het tijdelijke project dat de Maatschappij voor Stedelijke Inrichting (MSI) organiseert loopt tot 22 oktober in een deel van het voormalige rangeerstation Josaphat.