Novanoïs

Het centrum Novanoïs is al jaren in Schaarbeek gevestigd. Muziek- en dansgroepen kunnen er terecht voor hun repetities.

Muriel Gyselbrecht is er op basis van een lumineus idee en met weinig middelen in geslaagd om van deze buitengewone studio een centrum te maken waar iedereen kan komen repeteren of muzikale activiteiten organiseren. Alle leeftijden, achtergronden en muzikale genres zijn vertegenwoordigd: muziek is hun gemeenschappelijke taal.

Novanoïs biedt het hoogst mogelijke comfort met zijn acht geluiddichte lokalen – waaronder een grote zaal van 100 m2 – die stuk voor stuk met muziekmateriaal van goede kwaliteit zijn uitgerust. Huren kan na reservatie en à la carte (per uur) en met muziekmateriaal op vraag van de klanten. De muzikanten komen zowel uit Wallonië als uit Vlaanderen en zelfs uit het buitenland wanneer ze op tournee zijn.

En toch lijken heel wat Schaarbekenaren Novanoïs nog niet te kennen. Er wordt nochtans niet alleen muziek gemaakt. Er vinden ook heel wat andere activiteiten plaats, zoals tango-, gitaar-, yoga- en lindy-hoplessen. Ga dus eens een kijkje nemen in Novanoïs en ontdek nieuwe activiteiten in uw eigen wijk.

Taal
FR