Golden Rose

Golden Rose werd opgericht door een groep vrouwen die vaak samen brunchten om hun levenservaringen te delen. Tijdens hun ontmoetingen groeide het idee om een vereniging op te richten, om meer armslag te hebben.

Het initiatief geeft vorm aan hun wens om zich als vrouw sociaal en cultureel te integreren. Bij het zoeken naar een "goed leven" hier in België hoeft men niet te vergeten dat men uit Turkije, of welk land dan ook, komt. Het culturele aspect is erg belangrijk. Met het oog op een betere samenleving ontwikkelde de vereniging diverse activiteiten rond een gemeenschappelijk doel: een stevige basis opbouwen om ervoor te zorgen dat de vrouw de plaats in de maatschappij krijgt die ze verdient.

Op het uitgebreide programma staan seminaries en conferenties over thema's aangaande gezondheid, familie, ecologie, de vrouw in het gezin. 

De hele week worden er cursussen georganiseerd: computerlessen, Pilates (lichte gymnastiek), breien, koken, gitaar spelen, saz spelen (Turkse gitaar) en schilderen op hout.

Publiek
Vrouwen
Taal
FR
NL