Ruimte Apollo 2

Op de Apollosquare kunt u niet naast de twee woontorens met sociale appartementen kijken. De Ruimte Apollo 2 bevindt zich op de benedenverdieping van toren nr. 2.

De Ruimte Apollo 2 werd gerenoveerd in het kader van het Wijkcontract Helmet en telt vier zalen van verschillende afmetingen waar in subgroepen kan gewerkt worden. De zalen beschikken over een waterkraan en u kunt er creatieve workshops, schoolbegeleiding en andere pedagogische activiteiten organiseren. Met hun verplaatsbare scheidingsmuren kunnen de zalen worden omgetoverd tot een tentoonstellingsruimte voor plaatselijke kunstenaars of de werken van uw doelgroep.

 

In de buurtruimtes kunnen geen doop-, verjaardags- of familiefeesten, ... worden georganiseerd. 

Ga naar de webpagina over de Buurtruimtes voor meer info

Wilt u een straatfeest organiseren? Dan zijn dit de te volgen stappen.

Square Apollo
Zaalgebruik

Zaal Decroly: grote ruimte van 60 m² met zuilen. Deze zaal is geschikt voor twee groepen van 12 personen. Ze beschikt over een waterkraan, 2 schrijfborden en opbergkasten.

 

Zaal Montessori: grote ruimte van 60 m² met zuilen. Deze zaal is geschikt voor twee groepen van 12 personen. Ze beschikt over een waterkraan, 2 schrijfborden en opbergkasten.

 

Zaal Ferrer: ruimte van 45 m² voor maximum 14 personen. Ze beschikt over een schrijfbord en een waterkraan.

 

Zaal Yourcenar: ruimte van 35 m² geschikt voor twee subgroepen van maximum 6 personen. Er is een wit schrijfbord aan de muur bevestigd.

 

Aanvraag voor het gebruik van wijkruimtes >>>