Kilti - je culturele it-bag

Om het culturele en artistieke leven in onze gemeente te ondersteunen, biedt de ASBL Bah Voyons! met de steun van de gemeente een Schaarbeekse culturele Kilti zak aan. Zeg niet zomaar tote bag tegen de Kilti culturele it-bag! Met de inhoud van deze leuke zak kan je lokale culturele plekken en artiesten ontdekken én ondersteunen.

Deze 100% Schaarbeekse én tweetalige editie biedt twee formules aan:

  • Formule aan € 10: een katoenen zak bedrukt met een illustratie van een Schaarbeekse artiest + twee toegangskaartjes voor een culturele uitstap naar keuze tijdens het seizoen 2020/2021 bij een tiental culturele partners + leuke extraatjes
  • Formule aan € 30 : de formule aan € 10  + een werk dat exclusief voor Kilti is ontworpen door twaalf Schaarbeekse kunstenaars + nog meer leuke extra’s!

 

In het kader van het relanceplan voor de culturele sector zal de gemeente voor elke verkochte Kilti zak € 30 opleggen, dit is het restbedrag van de reële kostprijs. Dit om in deze moeilijke omstandigheden maximale steun te kunnen bieden aan de culturele en artistieke spelers van de gemeente.

De verdeelavond van de Kilti zakken vindt plaats in de GC De Kriekelaar, rue Gallait 86 à Schaerbeek, op donderdag 19 november vanaf 19u. Een uitgelezen moment om culturele partners, artiesten en programmatoren te ontmoeten, maar ook om van een feestelijke en gezellige avond te genieten met een bijzondere programmatie, die binnenkort bekend gemaakt zal worden!

Bestel je culturele it-bag op www.kilti.org/1030 voor 8 november.

 

Info

  • Prijs : € 10  of  € 30
  • Verdeelavond: Donderdag 19 november vanaf 19u – GC De Kriekelaar, rue Gallait 86 à Schaerbeek
  • Organisator: Bah Voyons ! asbl – met de steun van de NL en FR cultuurdiensten
  • Telefoonnummer: 0485 21 73 27

Reserveren is verplicht