Bravo aan de deelnemers van de Verkiezing van de Sympathiekste Hond!

De verkiezing is een eerbiedwaardige traditie in Schaarbeek. Of ze nu klein, middelgroot of groot zijn: al onze viervoeters werden in de bloemetjes gezet!

Nu de editie 2022 van de verkiezing van de sympathiekste hond achter de rug is, willen we alle deelnemers feliciteren met hun enthousiasme en alle Schaarbekenaars met hun aanwezigheid en goede humeur!

Met 80 deelnemers was de keuze niet makkelijk voor onze jury bestaande uit deskundigen in de dierenwereld, maar de winnaars van de titel van de sympathiekste hond van onze gemeente zijn gekozen! Proficiat aan Wilczka, Riyu en Lydia met hun titel van de sympathiekste hond! En hoera voor Chloe, de winnaar van het beste folklorekostuum van deze editie.

Onze gouden partners

Een woord van dank ook aan de verenigingen die aanwezig waren op de dag van het evenement, in het bijzonder aan Gaia voor haar majestueuze Catmobil, aan vzw Chaine Bleue Mondiale voor haar snoepjes en aan vzw Veeweyde voor haar zeer mooie stand. Dank ook aan onze partner Tom&Co Genève - Schaarbeek/Evere voor de cadeaubonnen die aan alle deelnemers werden aangeboden en dank aan de winnaars van de editie 2021 voor hun deelname aan de jury.

Graag zien we jullie volgend jaar terug voor nieuwe avonturen!

Fotogalerij