Covid-19: Cheques van € 10 ter ondersteuning van de handelszaken

Schaarbeek is in deze moeilijke tijden meer dan ooit begaan met steun aan de lokale handel. Vandaar zijn beslissing om niet minder dan 28.000 cheques van € 10 euro uit te delen, geldig in de deelnemende Schaarbeekse handelszaken. Hoe vraagt u een cheque aan?  Of hebt u zelf een handelszaak en wilt u deelnemen aan de actie? Volg de gids!

Zoals vele economische sectororen hebben de Schaarbeekse handelszaken een zeer gecompliceerd jaar achter de rug. Schaarbeek wil hen absoluut zoveel mogelijk steunen met belastingvrijstellingen en tal van andere acties.

Maak het verschil : #1030shoplocal

Om uw handelscheque te ontvangen, volstaat het een formulier in te vullen en u krijgt uw cheque via e-mail. Hij wordt aanvaard in alle deelnemende handelszaken - zie lijst op onze website. Is uw favoriete winkel nog steeds gesloten? Geen probleem, uw cheque blijft geldig tot en met 1 juni 2021!

Het aantal cheques dat door de gemeente wordt uitgegeven is beperkt, dus meld u snel aan, zodat u er zeker van kunt profiteren. En zeg het voort: de Schaarbeekse handelaars hebben onze steun nodig!

 

 

Handelscheques - hoe werkt het?

Hoe krijgt u gratis uw cheque van € 10?

Het is niet langer mogelijk om een cheque aan te vragen.

Wie kan een cheque ontvangen?

Schaarbeekenaars + 18 jaar oud gedomicilieerd in de gemeente

Welke winkels accepteren de cheque?

Lijst deelnemende zaken >>>

Hoe lang is mijn cheque geldig?

Tot 1 maart 2021

De cheques zijn tot 1 juni 2021 geldig.

 

Meer info:
handel@1030.be
02 244 70 33
Verordening