De Nederlandstalige jeugddienst in Schaarbeek: geef je mening!

Ben je tussen 10 jaar en 18 jaar? En wil je graag je mening geven over het aanbod voor jongeren in Schaarbeek? Neem dan deel aan de enquête.

In 2020 zag de eerste Nederlandstalige jeugddienst het licht in Schaarbeek. De jeugdconsultente bouwde een aanbod uit voor kinderen en jongeren vanuit de principes van toegankelijkheid  (iedereen kan terecht bij de jeugddienst) en inclusie (elk kind en elke jongere heeft recht op vrije tijd). Het aanbod is dus divers en op maat van verschillende doelgroepen.

Het invullen van de vragenlijst duurt 5 minuten. Het gaat over de verschillende projecten van de jeugddienst zoals de buitenspeeldag, de mediamaand of het vrijetijdsloket. Maar ook over thema’s waar de gemeente rond wil werken. Welke vind jij belangrijk? Waar zou de gemeente nog meer aandacht aan moeten geven?  

  • Racisme, discriminatie, beeldvorming
  • Meisjes in de publieke ruimte
  • Armoede en kwetsbaarheid
  • Ecologie en duurzaamheid

Wil je graag meer je mening geven over dingen die voor jou belangrijk zijn in Schaarbeek? Of wil je lid worden van de jeugdraad? Laat dan zeker je gegevens achter op het einde van de enquête of stuur ze door naar jeugddienst@1030.be

INFO

Neem deel aan de enquête

jeugddienst@1030.be