Een Schaarbeekse kunstenaar onthult zijn universum in de Lokettenzaal

De Schaarbeekse kunstenaar-ontwerper Jean-François D'Or brengt zijn concert-optreden 'Carte blanche pour un trou noir' op zaterdag en zondag 4 en 5 februari in de Lokettenzaal van het Gemeentehuis. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor zondag 5 februari!

Jean-François D'Or is een bekende kunstenaar-ontwerper in onze gemeente. Al 20 jaar lang runt hij zijn eigen productdesignbureau in Schaarbeek. "Bij mijn werk als ontwerper probeer ik de ervaringen te verbreden, nooit twee keer hetzelfde te doen en te streven naar ontdekking en verrassing", legt hij uit.

Als kunstenaar-ontwerper nam Jean-François D'Or deel aan een tentoonstelling over de kosmos, die vorig jaar plaatsvond in het Centrum voor Innovatie en Design van Grand-Hornu (Henegouwen). Die tentoonstelling verhuist in juni 2023 naar Lausanne (Zwitserland).

In het kader van dat evenement werd Jean-François D'Or uitgenodigd om een concert-optreden over de kosmos te brengen. "Het was belangrijk voor mij om deze voorstelling in mijn gemeente te organiseren. Dankzij de medewerking van de directeur van de Muziekacademie van Schaarbeek, Louis Schoonjans, zal deze plaatsvinden in de prachtige Lokettenzaal van het Gemeentehuis", voegt de kunstenaar eraan toe.

Wat kunt u verwachten?

Muziek, een bijzondere scenografie, dans, poëzie. In 20 hoofdstukken zal Jean-François D'Or in de prachtige Lokettenzaal het universum en de kosmos vertolken.

Het evenement verloopt in het Frans, maar iedereen is welkom!

INFO

Carte blanche pour un trou noir – Zondag 5/02 18.30 u.

Colignonplein – Gemeentehuis – Lokettenzaal

Prijs: € 15 - Reserveringen: info@loudordesign.be