Eén tool om meer te weten en u in te schrijven voor gemeentelijke activiteiten

Schaarbeek organiseert een brede waaier aan activiteiten voor het grote publiek, dus voor kinderen, jongeren, gezinnen en senioren. Log in op Tickets.1030.be om te zien wat de gemeente te bieden heeft en registreer u met slechts een paar klikken.

Het platform Tickets 1030 centraliseert de vele activiteiten (recreatief, educatief, sportief, cultureel enz.) die door de gemeente worden georganiseerd. Via deze website kunt u zich direct inschrijven voor de activiteiten die u aanspreken. Als u dat nog niet hebt gedaan, maakt u gewoon een profiel aan en klikt u op de activiteiten die u interesseren.

Een goede raad: werk uw profiel regelmatig bij zodat u niet tegen obstakels aanloopt wanneer u zich inschrijft (sommige activiteiten bevatten deelnamevoorwaarden die moeten worden gerespecteerd). Als u problemen of vragen hebt over Tickets 1030, neem dan contact op met de gemeentediensten: info@1030.be    02 244 75 11

Nu hoeft u alleen nog maar in te loggen op Tickets.1030.be om uw activiteitenprogramma voor de komende maanden samen te stellen!

 

Focus op een zeer succesvolle jeugdactiviteit!

Zoals u misschien al hebt gemerkt op Tickets.1030.be, organiseerde Schaarbeek afgelopen november haar 1e e-sporttoernooi. Tientallen jonge voetbal- en videogamefans kwamen in een sfeer van gezelligheid en fair playsamen om een geweldige uitdaging aan te gaan: een wedstrijd gebaseerd op de EA Sports FC 24 game! Herbeleef de hoogtepunten van het toernooi op video!

Met het carnavalverlof voor de deur kunt u meer te weten komen over onze gemeentelijke stages!

De eerste schoolvakanties van het nieuwe jaar 2024 staan alweer voor de deur! Voor elke vakantieperiode bereidt de gemeente Schaarbeek een brede waaier aan stages voor jonge Schaarbekenaars van 3 tot 12 jaar voor

Het programma Ontspanningsvakantie (carnaval, van 26 februari tot 8 maart) omvat een breed scala aan ludieke, sportieve, artistieke, culturele, educatieve en ontdekkingsactiviteiten voor het plezier van onze jonge Schaarbekenaars. Er is voor elk wat wils!

INFO

Ga naar tickets.1030.be voor meer info over alle stages en om uw kind in te schrijven.