Eindejaarswedstrijd: dank aan de 3014 deelnemers!

De "Eindejaarsfeesten"-wedstrijd, georganiseerd op de sociale netwerken van de gemeente, testte de kennis van de deelnemers over het erfgoed van Schaarbeek: de ezels, het Josaphatpark, het Scharnaval, de krieken...

Stuk voor stuk begrippen die kostbare symbolen zijn geworden, dierbaar in het hart van onze Schaarbeekse bevolking! Wie in de prijzen viel, won een cadeaubon ter waarde van 100 euro, te besteden in plaatselijke culturele instellingen en winkels. Een goed begin van het jaar 2023 voor onze 8 winnaars en winnaressen! Neem eens een kijkje op Facebook en Instagram om de vragen en antwoorden van deze wedstrijd te ontdekken en (her)ontdek een stukje pure 1030-geschiedenis!

Na zo'n succes kunnen we onze abonnees en de wedstrijdpartners alleen maar bedanken. Klaar voor een nieuwe uitdaging in 2023? Volg ons op sociale netwerken en blijf op de hoogte van het laatste gemeentenieuws!

INFO

FB et IG : @1030be

Wie in de prijzen viel, won een cadeaubon ter waarde van 100 euro, te besteden in plaatselijke culturele instellingen en winkels.