Buurthuis Navez

Dit buurthuis, op enkele passen van het Paviljoenplein en de Prinses Elisabethlaan, herbergt grote zalen uitgerust met tafels en stoelen, naast een gymzaal van 70 m².

Deze gymzaal, ingericht met tapijten en een spiegel, is geschikt voor tal van sportactiviteiten, zoals yoga, dans of gevechtssporten. De liefhebbers van uiteenlopende sporten kunnen ook gebruikmaken van kleedkamers en douches.

Wilt u het audiomateriaal gebruiken, dan vragen we u om uw uren af te stemmen op de tijdstippen van de cursussen of andere activiteiten in de aangrenzende zalen die rust en concentratie vereisen.

Vier ingerichte zalen van 20m², 50m² en 60m², uitgerust met schrijfborden, zijn beschikbaar voor uw cursussen, creatieve workshops, opleidingen, vergaderingen, conferenties, praatgroepen, infosessies enz.

Materiaal of boeken kunt u eventueel bewaren in de beschikbare kasten met slot.

In een deel van het gebouw dat niet voor het publiek toegankelijk is, bevinden zich de kantoren en lokalen van de plaatselijke sociale straatwerkers.

Het recent gerenoveerde buurthuis Navez behaald in 2002 de titel “Voorbeeldgebouw” de bekroning voor renovaties die uitstekende energieprestaties opleveren en volgens ecologische bouwprincipes werden uitgevoerd.

 

In de buurtruimtes kunnen geen doop-, verjaardags- of familiefeesten, ... worden georganiseerd. 

Ga naar de webpagina over de Buurtruimtes voor meer info

Wilt u een straatfeest organiseren? Dan zijn dit de te volgen stappen.

Atelier artistique pour enfants
Zaalgebruik

Zaal Dada: een klein lokaal van 20m² geschikt voor 8 tot 10 personen.

 

Zaal Art Déco: deze zaal van 50 m² is geschikt voor 20 tot 25 personen en beschikt over een schrijfbord. Ze is toegankelijk voor PBM.

 

Zaal Graffiti: deze zaal van 30 m² is geschikt voor 15 personen en beschikt over een schrijfbord. Er is een kraantje beschikbaar op de overloop.

 

Zaal Happening: deze zaal van 60 m² is geschikt voor maximum 30 personen. Er is een schrijfbord aanwezig en er is een kraantje beschikbaar op de overloop.

 

Zaal de sport: zaal van 70 m² met tapijt, spiegels, kleedkamers en douches.

 

De sportzaal is niet toegankelijk tijdens de schoolvakanties.

 

Aanvraag voor het gebruik van wijkruimtes >>>