Hoe kan ik iets opzoeken in mijn persoonlijke webruimte?

Réponse: 

Op de startpagina van uw persoonlijke webruimte (ep.schaerbeek.be) vindt u een menu met 6 gekleurde rechthoeken, de "zoekmachine" bevindt zich in het midden onderaan (blauwe kleur). In het zoekveld kunt u een zoekopdracht ingeven.  

Op de startpagina van de persoonlijke ruimte (ep.schaerbeek.be) vindt u een menu met 6 gekleurde rechthoeken; kies de volledige lijst van formaliteiten onderaan links (groene kleur). De pagina met de (lange) volledige lijst van formaliteiten wordt geopend (onderaan de pagina). Bovenaan de pagina kunt u uw zoekopdracht verfijnen aan de hand van de volgende parameters: doelgroep (burger, bedrijf, vereniging), thema (vervolgkeuzemenu met de hoofdrubrieken: Geld, Burgerschap / Democratie, Duurzame ontwikkeling, Openbare ruimte, Vreemdelingen, Gezin, Identiteit / Papieren, Justitie, Huisvesting, Vrije tijd, Mobiliteit / Parkeren, Relaties met de gemeenteadministratie, Sociaal / Gezondheid / Preventie, Werk. Categorieën die bestaan (submenu’s), worden automatisch voorgesteld) en/of de mogelijkheid wordt geboden om een sleutelwoord in te vullen. Vergeet niet om op "Zoeken” te klikken.  Om een keuze in de filter te annuleren, klik op het grijze kruisje aan de rechterzijkant van het geselecteerde veld. Voor de sleutelworden volstaat het om de inhoud van het veld te wissen. Er moet altijd een doelpubliek gekozen worden (burger, vereniging, onderneming). Standaard wordt de keuze "burger" geselecteerd.

Op de website (schaarbeek.be) vindt u rechts van het scherm een veld waar u uw zoekopdracht kunt invullen.   Wees altijd zo precies en beknopt mogelijk. Vermijd meervouden, ...

Geen zoekresultaten gevonden, probeer een synoniem... Door middel van aanhalingstekens kunt u PRECIES een tekst opzoeken zoals die geschreven staat. 

Themathiek FAQ: 
Fonctionnaliteiten van de persoonlijke ruimte
Thématique des Agents Communaux: