1030CleanUpChallenge

 

Van april tot half mei lanceert de afdeling Openbare Netheid en Groene Ruimtes van de gemeente Schaarbeek zijn grote openluchtspel: de #1030CLEANUPCHALLENGE.

Het principe is eenvoudig: twee teams gaan met elkaar een felle strijd aan om de gemeente te verfraaien. Het doel is het binnenhalen van een zoveel mogelijk sectoren. De gemeente wordt immers verdeeld in verschillende zones die veroverd moeten worden. Om hierin te slagen, moet u in een bepaalde tijd zoveel mogelijk afval verzamelen tijdens evenementen die alle deelnemers aan het spel samenbrengen.

De applicatie downloaden

1030 CleanUp Challenge Android

1030 Cleanup Challenge iOS

 

Waarom we dit spel lanceren? Omdat netheid een uitdaging is, elke dag weer, waarbij iedereen kan helpen, gemeenteambtenaar of burger.

De #1030CLEANUPCHALLENGE gaat deze uitdaging aan op speelse en verbindende wijze.

Bovendien worden de meest actieve deelnemers individueel of collectief beloond met prijzen.

 

Denk bijvoorbeeld aan schoolreisjes met elektrische steps. Er zullen cadeaus in overvloed zijn!

 

Dit is het moment om uw buren te motiveren en aan te moedigen om uw wijk schoon en mooi te houden!

Inschrijven is heel eenvoudig: download de mobiele app "1030CleanUpChallenge", maak een account aan met een e-mailadres en kies uw team. Elk team wordt vertegenwoordigd door zijn kapitein, namelijk een van twee influencers made in Belgium: Juliet Bonhomme heeft de leiding over het groene team en Vidalex over het roze.

Maar let op: iedereen zal alles op het spel moeten zetten om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Immers, naast de collectieve opdrachten waarmee u gemeenschappelijke prijzen kunt winnen, kunt u ook solo-uitdagingen aangaan waarmee u individueel vooruitgang kunt boeken om persoonlijke cadeaus binnen te halen. De app stelt u dan uitdagingen waarin u moet zien te slagen. Iedereen zal dus het beste van zichzelf moeten geven en zal worden beloond overeenkomstig zijn inspanningen. De kers op de taart is een groot feest ter afsluiting van de wedstrijd op 13 mei in het Josafatpark.

 

 

Het is een primeur voor België dat een gemeente via een spel-app een dergelijk innovatief evenement aanbiedt om haar inwoners aan te sporen om deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Een event voor iedereen dat alle generaties zal samenbrengen rond een en hetzelfde doel: het verfraaien van de leefomgeving.

Dus: stop met treuzelen! Schrijf u in, doe mee en waag uw kans om mooie prijzen te winnen!

Op het programma staan uitdaging, pret en prijzen. Wij rekenen op uw deelname om de wedstrijd zo boeiend mogelijk te maken! Aan uw afval... klaar, start!

 

De applicatie downloaden

1030 CleanUp Challenge Android

1030 Cleanup Challenge iOS