BXL Tour 2022 : Eerste 100 inschrijvingen gratis

De 7e editie van de wielerwedstrijd vindt plaats op 18 juni en rijdt opnieuw door onze mooie gemeente. En de kers op de taart: Schaarbeek biedt 100 plaatsen aan om mee te doen met de BXL Tour!

Jaar na jaar zien we een groei van het aantal Schaarbekenaren dat op zijn fiets springt en meedoet met de BXL Tour. Ook dit jaar weer heeft deze koers voor wielertoeristen alles in petto om u te verleiden. Op het menu staat een parcours van 40 km met finish aan de voet van het Atomium. In Schaarbeek zal de route opnieuw lopen over de Reyerslaan, Wahislaan en Lambermontlaan.

In samenwerking met de organisatie van het evenement biedt de gemeente Schaarbeek aan 100 Schaarbekenaren (50 mannen en 50 vrouwen) een gratis inschrijving voor de wedstrijd. Wilt u meedoen? Stuur dan een e-mail naar dienst Sport (sozkan@1030.be), en vermeld uw contactgegevens en "Wedstrijd BXL Tour" in de onderwerpregel. De eerste 100 inschrijvers (50 mannen/50 vrouwen) worden beloond.

Mocht u het vergeten zijn: de 2023 editie van de BXL Tour had een recorddeelname van Schaarbekenaren. Laten we dit record verbreken op 18 juni!

Een prijzenceremonie

Net als in 2021 en 2022 zal de gemeente Schaarbeek de hoogst geplaatste Schaarbeekse deelnemers aan het evenement huldigen tijdens een ceremonie eind juni in het Gemeentehuis. Verwacht je aan verrassingen!

 

INFO

bxltour.be

  1. Stuur een e-mail naar het Sportdienst: sozkan@1030.be 
  2. Onderwerpregel : BXL Tour Wedstrijd
  3. Vermeld uw volledige contactgegevens (Naam, voornaam, adres)