De 3e editie van de Brussels Urban Sessions in het Crossingstadion

Goed nieuws voor alle fans van urban sports: Schaarbeek organiseert opnieuw een editie van de Brussels Urban Sessions! Van 27 tot 30 juni zal het festival Schaarbeek en het Crossingstadion omtoveren tot een internationaal toneel voor urban sports.

De Urban Sessions is de allerlaatste BMX freestyle wedstrijd ter wereld voor de start van de Olympische Spelen en het belooft een ongeëvenaarde vertoning te worden in het teken van vaardigheid en adrenaline. Kom naar het Crossingstadion om 's werelds beste BMX freestyle atleten te zien strijden voor de overwinning.

Een sportieve en feestelijke sfeer

Dompel jezelf onder in de opwindende sfeer van het evenementendorp, waar je kan genieten van een heleboel activiteiten: BMX-, breaking-, parkour- en skateboardwedstrijden, tal van initiaties en demonstraties... Ook deze zomer zal Schaarbeek weer de ontmoetingsplaats zijn voor urban sportfans van over de hele wereld.
Beleef de urban sports van dichtbij, bewonder de creativiteit van deze “street art” kunstenaars en groove op de vette beats van dj's. Of je nu gepassioneerd bent door urban sports of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, mis de 3e editie van de Brussels Urban Sessions niet!

Vraag een gratis ticket aan

Schaarbeek nodigt je uit om dit evenement gratis bij te wonen. Volg @urbansessions.official op Instagram en reserveer nu je gratis tickets met de code "1030" op de website van het evenement.

INFO

Urbansessions website

Instragram van urbansessions

Game On! : speel deze zomer zelf mee!

Screenings en sportactiviteiten op de Crossing

Deze zomer verzamelen alle sportfans in het Crossingstadion voor "Game On!", een niet te missen evenement. Het maakt niet uit of je houdt van voetbal, wielrennen of atletiek. Hier kan je deelnemen aan initiaties en animaties om je talenten in verschillende sporten te ontdekken of te perfectioneren.

Maar dat is nog niet alles! Beleef een selectie van EK-wedstrijden, etappes in de Tour de France en Olympische wedstrijden in een feestelijke sfeer. Kom en steun je favoriete team of atleet en voel de hartstocht van sport live!

"Game On!" biedt een heleboel sportactiviteiten voor jong en oud, en garandeert een leuke en coole ervaring voor iedereen. Laat je deze zomer meeslepen door de magie van sport in Schaarbeek!

INFO

Volledig programma

Instagram van Gameon brussel ( in aanbouw)