De Gemeente gaat met de tijd mee: Solliciteer nu online

Met genoegen presenteren wij ons nieuwe online sollicitatieplatform. Sinds deze zomer kunnen kandidaten in een paar klikken voor een vacature solliciteren door een formulier in te vullen.

Dit nieuwe platform biedt kandidaten een eenvoudige en praktische sollicitatie-ervaring. Kandidaten vullen gewoon hun persoonlijke gegevens in, voegen hun diploma('s) en beroepservaring enz. toe en dienen hun sollicitatie in.

De voordelen zijn talrijk: u bespaart tijd en u kunt op elk moment en van op elke locatie solliciteren. Uw profiel wordt opgeslagen en kan worden gebruikt voor toekomstige sollicitaties. U hoeft niet langer telkens dezelfde informatie in te vullen. Van onze kant stelt het platform ons in staat het beheer van sollicitaties te verbeteren, te vereenvoudigen en te versnellen.

Dit innovatieve platform betekent een belangrijke stap voorwaarts in de modernisering van de gemeente: we zijn er trots op dat we onze openbare dienstverlening kunnen verbeteren en onze burgers een kwaliteitservaring kunnen bieden. Dat zal het leven gemakkelijker maken voor iedereen die op zoek is naar een baan en wil solliciteren in Schaarbeek.

 

Onze newsbrief Vacatures

Mis ook geen enkele kans om te solliciteren naar een baan die bij uw profiel past en schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief Vacatures.

 

Wat houdt werken bij het gemeentebestuur van Schaarbeek in? Dat kan niemand u beter vertellen dan onze gemeentemedewerkers!

Bekijk onze pagina met getuigenissen voor een overzicht van wat onze collega's te zeggen hebben over hun werkervaring.