Het OCMW van Schaarbeek stelt zijn nieuwe website voor

Het is zover: de nieuwe website van het OCMW staat online. Tot nu toe vond je de betreffende informatie op de gemeentelijke website, onder het tabblad OCMW. Vanaf nu heeft de organisatie haar eigen website: cpas-schaerbeek.brussels

De OCMW-website is opgebouwd rond een aantal tabbladen:

Onze diensten: alle voor de burger beschikbare diensten, een beschrijving ervan en contactgegevens.

Het OCMW: een blik achter de schermen van het OCMW, d.w.z. zijn rol en opdrachten, zijn bestuur, de Raad voor Maatschappelijk Welzijn, de Secretaris-Generaal, de Voorzitster, aspecten in verband met de transparantie van de instelling.

Vacatures: vacatures van het OCMW, goede redenen om er te werken, stageaanbiedingen...

Nieuws: nieuws over het OCMW en zijn activiteiten, de "mini-journaals" en thematische video's ter illustratie van projecten op initiatief van het OCMW.

Contact: de verschillende manieren om het OCMW te contacteren, naast een routebeschrijving.

FAQ: om de burger sneller gezochte informatie te geven, bevat de FAQ-pagina (frequently asked questions) antwoorden op de meest gestelde vragen.

Alvorens online te gaan, werd de nieuwe website getest door een burgerpanel in samenwerking met de openbare computerruimte OCR Brabant. De deelnemers prezen het ontwerp en de ergonomie van de site, alsook het gemak waarmee je informatie kan terugvinden. Neem gerust een kijkje!

De nieuwe OCMW-website