Oproep tot kandidatuurstelling: Schaarbeek zoekt infrastructuurbeheerder Tennis

De huidige overeenkomst tussen de gemeente en RTC Lambermont loopt binnenkort af. Voordat het contract wordt verlengd, moet de gemeente een oproep tot kandidatuurstelling: uitschrijven voor het beheer van de sportfaciliteiten op de Generaal Wahislaan. De huidige gebruiker van de locatie kan zich kandidaat stellen, net als elke andere exploitant die daar tennisgerelateerde activiteiten wil ontwikkelen.

De gemeente Schaarbeek is momenteel eigenaar van de tennisinfrastructuur aan de Generaal Wahislaan. Al tientallen jaren worden deze terreinen beheerd door de Royal Tennis Club Lambermont, een gerenommeerde tennisclub die ter plaatse ook over een tennisschool beschikt, tot groot genoegen van veel Schaarbekenaren.

Aangezien de huidige overeenkomst tussen de tennisclub en de gemeente binnenkort afloopt, moet er een oproep tot kandidaatstelling worden uitgeschreven, waaraan niet alleen de huidige beheerder van de terreinen, maar ook andere derde marktdeelnemers kunnen deelnemen.

De gemeente is bereid om deze faciliteiten ter beschikking te stellen van een derde marktdeelnemer om de tennissport in de gemeente te versterken en te promoten. De gemeente zou graag willen dat de marktdeelnemer effectief gebruikmaakt van de faciliteiten en activiteiten of animaties organiseert die rechtstreeks verband houden met de faciliteiten zelf, zoals:

  • De organisatie van tennislessen voor kinderen en volwassenen;
  • De organisatie van tennistoernooien doorheen het jaar;
  • De organisatie van tenniskampen voor kinderen;
  • Het opzetten van een jeugdschool;
  • enz.

Download het bestek (pdf)

Kandidaturen moeten vóór 21 juni 2024 per post of e-mail naar de volgende adressen worden gestuurd:

Dienst Vastgoedbeheer
Gemeente Schaarbeek
Rodenbachlaan 29
1030 Schaarbeek

vastgoedbeheer@1030.be